Online boekhouden

Wie regelt de salarisadministratie?

Wanneer je werknemers in dienst hebt, ben je verplicht om loon uit te betalen. Op de maandelijkse loonstrook staat echter niet alleen het loon dat ze op hun bankrekening overgeschreven krijgen. Er is ook nog een premie, pensioenafdracht, belastingafdracht, declaraties en meer. Zo wordt een loonstrook een ingewikkeld document, waarop alle gegevens wel kloppend moeten zijn voor elke werknemer. Hier komt bij dat de wetgeving omtrent lonen en uitbetaling regelmatig verandert. Hier moeten ondernemers direct op inspelen en aanpassen. Om deze reden kiezen veel bedrijven voor het uitbesteden van de salarisadministratie.

 

Een administratiekantoor levert diverse services, waaronder het verzorgen van de salarisadministratie voor bedrijven. Ze zorgen voor kloppende loonstroken, de juiste berekeningen voor premies en declaraties en het tijdig betalen van belasting en pensioenfondsen. Bovendien kan een administratiekantoor u op de hoogte houden van wetswijzigingen, vergoedingen en regelingen die van toepassing zijn.

 

Hulp van een administratiekantoor
Besseling Administratieve Services houdt kantoor in Nieuwegein. Een van de diensten van Besseling is het professioneel verzorgen van salarisadministratie. Voor zowel grote als kleine ondernemingen wordt alles rondom de salarisuitbetalingen geregeld tegen een scherp tarief. De experts van Besseling zijn continu op de hoogte van nieuwe regelingen en wetswijzigingen, waardoor de salarisadministratie altijd kloppend is. Dit geeft niet alleen een gevoel van veiligheid richting de belastingdienst en pensioenfondsen, maar is ook een positieve factor voor werknemers. Zij worden gegarandeerd op de afgesproken datum uitbetaald met het bedrag dat hen beloofd is, zonder uitzonderingen.

 

Besseling fungeert tevens als aanspreekpunt voor vragen over het salaris. Werknemers worden door ons te woord gestaan als er vragen zijn over de uitbetaling of het toepassen van diverse regelingen. Als werkgever kunt u de medewerkers doorverwijzen naar een kundige contactpersoon, terwijl u zich richt op de inhoudelijke taken binnen de onderneming.

 

Wist u dat er ook mogelijkheden zijn om de salarisadministratie gedeeltelijk te automatiseren? Bij Besseling Administratieve Services is maatwerk mogelijk als het gaat om uw salarisadministratie. Vraag gerust naar alle opties.